Allergener:
-
Gluten: Alle brødtyper, tebrød, alle kaker og sprøstekt løk.
-
Skalldyr: Reke.
-
Egg: Majones, dressing, remulade, waldorfsalat, potetsalat, eggerøre, hvit dame, krem kaker , glutenfritt brød
-
Fisk: Laks
-
Peanøtter: Intet.
-
Soya: Dressing, potetsalat, waldorfsalat, melprodukter.
-
Melk: Waldorfsalat, hvit dama, krem kake.
-
Selleri: Waldorfsalat.
-
Sennep: Waldorfsalat, potetsalat, dressing.
-
Sesamfrø: Formloff, hvitløksbaguetter.
-
Sulfitt: Kan forekomme i produkter vi ikke produserer (frukt, grønnsaker, kjøttprodukter, brus & juice).
-
Lupin: Kan forekomme I brød, snittebrød, rundstykker baguette og pizzabrød.
-
Hirsefrø : Grov baguette
-
Linfrø: Grov baguette
-
Mandel : Marsipan og Krokan
-
Valnøtt : Waldorfsalat
-
Kornslag : -Snittebrød inneholder: Hvetemel og sammalthvete - Brød, hvitløksbguette, rundstykker og pizzabrød inneholder : Hvetemel